OLIVERS ŠUNIMS

Šuo geriausias žmogaus draugas, tad norėdami parodyti jam savo meilę, pasirūpinkite jo sveikata. Šerkite savo augintinį kokybišku maistu, pasirinkdami labiausiai tinkamą pašarą pagal šuns amžių bei aktyvumą. Mūsų parduotuvėje rasite “Classic” ir “Grain free” serijų maistą. “Classic” -  pagamintas iš atrinktų akščiausios kokybės žaliavų, nenaudoj...

Šuo geriausias žmogaus draugas, tad norėdami parodyti jam savo meilę, pasirūpinkite jo sveikata. Šerkite savo augintinį kokybišku maistu, pasirinkdami labiausiai tinkamą pašarą pagal šuns amžių bei aktyvumą. Mūsų parduotuvėje rasite “Classic” ir “Grain free” serijų maistą. “Classic” -  pagamintas iš atrinktų akščiausios kokybės žaliavų, nenaudojant dirbtinių priedų, be GMO. Sąmoningai pašarų gamybai nesirenkant kviečių, rugių, miežių, kukūruzų ir sojos, siekiant sumažinti šunų alergijos riziką. “Grain free” – begrūdis visavertis pašaras, kuris ypač tinka alergiškiems šunims, arba linkusiems susirgti alergija. Pašarai turi didelį kiekį mėsos, yra pagaminti pagal aukštus kokybės standartus, kurie apima ne tik teisingai subalansuotas pagrindines maistines medžiagas, reikalingas šuns kasdieniame racione, bet ir papildomas maistines medžiagas reikalingas jūsų šuns sveikatai užtikrinti. Oliverio pašarai pagaminti iš aukščiausios kokybės ingredientų.

Daugiau

OLIVERS ŠUNIMS  Yra 35 produktų.

Subkategorijos

  • Sausas maistas

    Oliver's turi “Classic” ir “Grain free” serijų maistą. “Classic” - pagamintas iš atrinktų aukščiausios kokybės žaliavų, nenaudojant dirbtinių priedų. Sąmoningai pašarų gamybai nesirenkant kviečių, miežių, rugių ir sojos, siekiant sumažinti gyvūnų alergijos riziką. “Grain free” – begrūdis visavertis pašaras (gyvūnams netoleruojantiems grūdų glitimo), kuris ypač tinka alergiškiems gyvūnams, arba linkusiems susirgti alergija. Pašarai turi didelį kiekį mėsos, yra pagaminti pagal aukštus kokybės standartus, kurie apima ne tik teisingai subalansuotas pagrindines maistines medžiagas, reikalingas gyvūno kasdieniame racione, bet ir papildomas maistines medžiagas reikalingas Jūsų gyvūno sveikatai užtikrinti. Oliver's pašarai pagaminti iš aukščiausios kokybės ingredientų, pirmuoju produktu renkantis mėsą.

  • Šlapias maistas

    Olivers ekologiškas šlapias maistas šunims su gardžiomis aukščiausios kokybės daržovėmis. Pagrindinis ingredientas mėsa, morkos ir bulvės yra iš 100% sertifikuotų ekologiškų žemės ūkių.

  • Skanėstai šunims

    Apdovanojimas skanėstais treniruojant šunį, vienas svarbiausių dalykų. Paskatinimas yra tarsi maža miela dovanėlė, kuria parodome šuniukui, kad  tam tikras jo elgesys mus džiugina. Skanėstai ir bendravimas su šeimininku kuria patikimus, tvirtus savitarpio santykius. Skatinimas skanėstu patogus ir  tuo, kad nenuvargina šuns taip greitai, kaip skatinimas žaidimu, todėl pratimą galima kartoti daugiau kartų.

  • Vitaminai / papildai

    Norint, kad Jūsų augintinio kailis žvilgėtų, kaulai ir sanariai būtų tvirti, nekankintų parazitai ir alergijos, virškinimo sistema ir imunitetas būtų stiprūs, rinkitės aukščiausios rūšies maisto papildus ir vitaminus šunims bei katėms, padėsiančius užtikrinti Jūsų augintinio gerą savijautą.

  • Priežiūros priemonės

    Olivers taip pat pasirūpino gyvūnų higienos ir priežiūros priemonėmis.

  • Kita

    Olivers petfood taip pat pasirūpino ir kitomis prekėmis gyvūnams reikalingomis maistui laikyti, skubiai pagalbai suteikti ir kitomis prekėmis.

puslapyje
Rodomas 13 - 24 iš 35 psl.
Rodomas 13 - 24 iš 35 psl.